La Línia 1 d'autobusos connecta des d'ahir el centre de la ciutat amb el CAP de Valldoreix


  • Comparteix:

Coincidint amb l'obertura del CAP de Valldoreix ha entrat en funcionament un nou autobús de la Línia . Aquest vehicle dóna servei al nou centre sanitari i recuperarà l'itinerari directe entre Valldoreix i Sant Cugat.

L'ampliació de la Línia 1 entre Sant Cugat i Mira-sol, de dos a tres vehicles, ha permès allargar la seva ruta fins al nou CAP de Valldoreix, però sense reduir l'actual freqüència de pas cada mitja hora, i de 15 minuts al centre, on conflueix amb la Línia 2. Així ho explica l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder:

Lluís Recoder

Per intentar millorar la freqüència de pas, incorporem un nou autobús a la línia 1


Amb aquest nou servei, pel nou CAP passaran 4 vehicles cada hora, dos d'ells en sentit Mas Janer, i dos en sentit Sant Cugat. D'aquesta manera, tant el nou CAP com l'actual del carrer de la Mina estaran coberts per aquesta línia de transport públic. A més, aquest nou autobús donarà resposta a la demanda dels veïns de Valldoreix, que volien que es restituís l'antiga línia que unia Sant Cugat amb aquest districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.