L'Ajuntament estudia vendre un edifici públic per eixugar el deute del CMSC


  • Comparteix:

L'Ajuntament estudia vendre l'edifici de l'Organisme Autònom de Gestió Tributària, al carrer de la Creu, per eixugar el deute de 900.000 euros del Club Muntanyenc (CMSC). Amb els ingressos, el consistori compraria part de la seu de l'entitat muntanyenca per acabar amb la seva crisi econòmica.

La construcció de la seu del CMSC a la Rambla del Celler ha causat un deute de 900.000 euros per a l'entitat, a part de la hipoteca. El club veu ara com necessita l'ajut de l'administració pública per sortir del sotrac econòmic.

Per aquest motiu, l'Ajuntament contempla vendre l'edifici de l'Organisme de Gestió Tributària, l'antic Impulsis, al carrer de la Creu. D'aquesta manera, el consistori podria comprar part de la seu del CMSC i eixugar el deute de l'entitat muntanyenca. En paral·lel, es podrien ampliar les dependències del futur ajuntament, ja que els dos edificis es troben a la Rambla del Celler.

Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Estudiem la possibilitat vendre l'edifici de l'Organisme de Gestió Tributària.


L'antiga junta directiva del CMSC, encapçalada per Narcís Castanyer, pretenia afrontar el canvi de seu amb el lloguer d'espais del nou immoble i l'increment de socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.