La ciutat dóna la benvinguda a la primera santcugatenca del 2007


  • Comparteix:

Una pòlissa d'assegurances per valor de 1.500 euros, un canastrell, un lot de productes alimentaris i una ràdio són alguns dels obsequis que ha rebut aquest dimecres Joana Meya Sagalés, guanyadora del concurs 'Qui serà el primer santcugatenc del 2007'. La nena i la seva família han estat rebuts a la sala de plens de l'Ajuntament per l'alcalde. Ràdio Sant Cugat organitza aquesta iniciativa, amb el suport del comerç local.

Joana Meya Sagalés és la guanyadora del concurs 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?', que organitzen conjuntament Ràdio Sant Cugat, Catalana Occident i les botigues 'Un pequeño mundo', 'Punt fresc', 'Eroski', 'Dix' i 'Sant Cugat Hotel & Restaurante'.

La nena va néixer el dia 1 de gener a l'Hospital General de Catalunya i ha estat el primer nadó que s'ha inscrit al registre civil de la nostra ciutat.

Aquest dimecres, la nena i la seva família han estat rebudes a la sala de plens de l'Ajuntament per l'alcalde, que els ha volgut donar la benvinguda en nom de la ciutat. Lluís Recoder ha recordat la responsabilitat que té l'administració de dotar el municipi dels serveis i equipaments necessaris per als santcugatencs d'avui, però també per als del futur.

Lluís Recoder

Un nadó sempre és una alegria. La nena ha nascut en una família que l'estima i nosaltres l'hem d'oferir com a ciutat serveis.


Durant l'acte, la família de la Joana ha rebut diferents obsequis, entre els quals destaca una pòlissa de 1.500 euros, cortesia de Catalana Occident. La nena ha rebut també un canastrell de la botiga 'Un pequeño mundo', un lot de productes de 'Punt Fresc', diversos regals de l'Ajuntament i, com no podia ser d'una altra manera, una ràdio infantil, gentilesa d'aquesta emissora.

Els pares de la criatura, Ramon Meya i Núria Sagalés, han rebut tots aquests regals amb molta satisfacció i assegurant que encara no s'acaben de creure que la seva filla hagi estat 'la primera santcugatenca' del 2007. Escoltem Ramon Meya.

Ramon Meya

Estem molt contents, No tinc paraules. Una filla et canvia la vida.


Pere Pahissa, responsable de publicitat de Ràdio Sant Cugat, ha explicat que actes com aquests són molt satisfactoris. Pahissa ha afegit que és un reconeixement per premiar l'arrelament a la ciutat.

Pere Pahissa

L'acte sempre és molt simpàtic. És un reconeixement al ser santcugatencs.


Joana Meya Sagalés va néixer poc abans de les 5 de la matinada del dia 1 de gener a l'Hospital General de Catalunya (HGC). La petita va pesar 3 quilos i mig i va fer 50 centímetres d'alçada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.