L'alcalde demana canvis en la llei d'enjudiciament per combatre la delinqüència internacional


  • Comparteix:

L'alcalde reclama canvis en la llei d'enjudiciament penal per fer front a les bandes de delinqüència internacional. Lluís Recoder puntualitza que no es tracta d'endurir les penes, sinó de millorar l'aplicació que els jutges fan del Codi Penal, sobretot a l'hora de dictar mesures provisionals.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha reiterat la necessitat d'introduir canvis en el Codi Penal per contemplar nous tipus de delictes que, segons ha dit, no estan prou reflectits.

L'alcalde ha puntualitzat, però, que el més important és modificar les lleis d'enjudiciament i l'aplicació que fan els jutges del Codi Penal, per exemple a l'hora de dictar mesures provisionals.

Lluís Recoder

Modificacions en les lleis d'enjudiciament, en l'aplicació de les mesures provisionals. Parlar d'enduriment de penes és una simplificació.


Recoder ha dit això arran d'unes declaracions de la consellera de Justícia, Montserrat Tura, que va oposar-se a un hipotètic enduriment de penes per delictes de robatoris o assalts a vivendes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.