Dos nous anuncis audiovisuals difondran actituds cíviques


  • Comparteix:

L'Ajuntament afegeix dos nous anuncis audiovisuals al programa de civisme de la ciutat. Els espots incideixen en la necessitat de mantenir el mobiliari urbà i en la lluita contra les pintades. Els anuncis es projecten als cinemes locals, a Televisió de Sant Cugat i a la web del consistori.

Els anuncis mantenen l'estil dels cinc anteriors espots. A partir de pictogrames, es mostra una acció incívica i, a continuació, el comportament correcte. La música que acompanya les imatges és la mateixa que la dels anteriors espots.

Jordi Puigneró és regidor de Civisme.

Jordi Puigneró

En aquesta ocasió, incidim en el tracte del mobiliari urbà i en les pintades.


Els anuncis complementen la resta d'accions per divulgar comportaments cívics entre la ciutadania. Fins ara, l'àrea de Civisme ja ha preparat un programa pedagògic per a les escoles i ha penjat banderoles informatives al carrer, entre d'altres iniciatives.

Segons Puigneró, la ciutadania percep que han crescut les activitats cíviques.

Jordi Puigneró

La ciutadania té la percepció que millorem en les actituds cíviques.


L'àrea de Civisme calcula que prop de 2.000 persones a la setmana veuen els espots als cinemes locals. Els anteriors anuncis cívics recomanaven actituds respecte els voluminosos, el soroll, l'aparcament de vehicles, les escombraries i les defecacions d'animals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.