Tall de trànsit a la Rambla del Celler a causa de les obres


  • Comparteix:

La Rambla del Celler quedarà tancada al trànsit entre els carrers César Martinell i Francesc Moragas a partir de dimarts vinent i fins al 16 de febrer. La via estarà afectada per unes obres al clavegueram, la construcció de xarxes per al gas i l'aigua, entre d'altres actuacions. Aquests talls afectaran la circulació de vehicles ja que els vianants podran circular per la zona. El cap de setmana del 10 i 11 de febrer s'obrirà la rambla al pas del trànsit.

Des del matí del 6 de febrer i fins a la tarda del divendres 9, i del matí del dilluns 12 fins al divendres 16 de febrer, el tram de la Rambla del Celler entre els carrers Francesc Moragas i Cèsar Martinell romandrà tancat a causa d'unes obres.

Els talls afectaran el trànsit ja que es millorarà el clavegaram d'aigües residuals i pluvials. També és repavimentarà tota la calçada i es construirà una xarxa d'aigua potable. La circulació dels vianants queda garantida mentre durin les obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.