L'Associació de Comerciants del Monestir es dóna 6 mesos per millorar la situació del comerç al barri


  • Comparteix:

L'entitat diu que si no milloren la seva situació, en mig any dissoldran l'associació

L'entitat diu que si no milloren la seva situació, en mig any dissoldran l'associació

L'Associació de Comerciants del barri del Monestir es dóna un termini de 6 mesos per reactivar l'entitat amb una major implicació dels socis i, sobretot, una major col·laboració de l'Ajuntament. Des de l'associació diuen que el regidor de Comerç, Josep Romero, s'ha compromès a donar més ajudes econòmiques per la realització de campanyes, però adverteixen que si això no es compleix, l'entitat s'haurà de dissoldre.

La darrera assemblea ordinària de l'associació ha servit per renovar els càrrecs de la junta, que torna a estar encapçalada per Jaume Valls.

El president ha explicat que, tot i que han recuperat la il·lusió en el projecte, porten dos anys i mig 'lluitant' amb l'Ajuntament per mirar de superar la mala situació en què es troben els comerços del barri del monestir. Segons Valls, les campanyes que s'han fet fins ara no han servit per incrementar les seves vendes, i l'actual situació amenaça la mateixa existència de l'entitat.

Ara, els comerciants s'han donat un termini de 6 mesos per veure si millora la situació i poden tirar endavant.

Jaume Valls

Hem donat un termini de sis mesos per veure si la cosa va endavant i es compleixen les promeses de l'Ajuntament.


Segons Valls, l'Ajuntament es va comprometre amb ajudes econòmiques, assessorament i realització de campanyes independents de les de la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat.

Jaume Valls ha anat més enllà i ha demanat la implicació directa d'un especialista en campanyes.

Jaume Valls

Nosaltres demanem la presència del senyor Heredia, un especialista en campanyes de comerç de l'Ajuntament, i reclamem que ens ajudi amb tot el que pugui.


Si la situació i la col·laboració de l'Ajuntament no millora en els propers 6 mesos, Jaume Valls ha assegurat que l'Associació s'haurà de dissoldre i desapareixerà.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.