El sopar benčfic contra el cŕncer se celebrarŕ el 17 de febrer

Societat

Publicat el 5/feb/07 per Marc Sala

La delegació santcugatenca de l'Associació contra el Cŕncer celebrarŕ el 17 de febrer un sopar benčfic per recaptar fons. Els diners obtinguts en aquesta iniciativa, que tindrŕ lloc a la masia de Can Magí, es dedicaran a promoure la investigació mčdica i a adjudicar beques.

El sopar anual és l'acte 'estrella' de l'associació per aconseguir fons. L'any passat, la iniciativa va desbordar les previsions de l'organització i la masia de Can Magí va quedar petita davant els més de 450 participants que s'hi van sumar. L'objectiu és superar la barrera dels 60.000 euros recaptats.

La presidenta de la junta local, Marta Martí, explica a quč es destinarŕ la quantitat obtinguda. Així ho ha dit al magazín 'Sant Cugat a fons' d'aquesta emissora.

Marta Martí

Dediquem els diners a la investigació, al tractament, a l'ajuda a la llar en persones que necessiten acompanyament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'associació disposa d'un local a la Casa de Cultura on s'ofereix informació diversa i des de fa un any es presta un servei d'atenció psicolňgica, grŕcies a la col·laboració d'un psicooncňleg.

Martí ha explicat que aquest any la campanya de conscienciació se centra en promoure els hŕbits saludables com la millor manera de prevenir la malaltia. La campanya porta com a lema 'Nens d'avui pel món de demŕ, prevenir el cŕncer ara' i pretén alertar dels mals costums als nens i joves.