Un curs per educar dels 12 als 16 anys obre el programa de formació per a pares


  • Comparteix:

Un curs per educar els nois de 12 a 16 anys ha obert aquest dilluns el cicle de cursos per adquirir habilitats educatives del programa de formació per a pares i mares. Aquest cicle inclou quatre cursos impartits cadascun en sis sessions i diferenciats per franges d'edat que van de 0 a 16 anys.

La qüestió 'Adolescència és sinònim de conflicte?' centrarà el curs que ha començat aquest dilluns. En sis jornades els curs, organitzat per l'Ajuntament, vol crear un espai on els pares puguin conèixer què li està passant al seu fill adolescent i establir una relació més constructiva amb ell.

Escoltem el membre de l'associació de pares AREC i professora del curs, Sheila Mas.

Sheila Mas

A través d'activitats vivencials, interaccions, jocs. Tot a base de dinàmiques de grup.


Els cursos d'adquisició d'habilitats educatives es faran al Club Muntanyenc entre el febrer i el juny de vuit a deu de la nit. El programa de formació per a pares i mares també inclou xerrades organitzades per les AMPA dels centres educatius. La propera, amb el lema 'El sexisme als centres educatius', es farà el 14 de febrer a IES Arnau Cadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.