El ball de carnaval tindrà lloc al Pavelló Municipal de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

El Ball de Carnaval, la Xocolatada per als més petits i el Ball de Gitanes són algunes de les activitats de la celebració de Carnaval. La novetat d'enguany és el retorn del ball de carnaval al Pavelló Municipal de la Rambla del Celler. Les activitats estan organitzades per la Promotora de Festes Locals (Profeslo) i l'Ajuntament. Les activitats tindran lloc el cap de setmana del 17 i 18 de febrer.

Al llarg de dos dies, la nostra ciutat es vestirà de festa amb les activitats de carnaval que la Promotora de Festes Locals (Profeslo) i l'Ajuntament han organitzat. L'organització ha intentat un any més mantenir el mateix programa de les passades edicions, com explica un dels membres de Profeslo, Quim Pla.

Quim Pla

El programa no canvia, segueix l'estructura de l'any passat. Dissabte amb activitats per adults i jove si diumenge per als nens.


A banda del Ball de Gitanes, el dissabte també tindran lloc el pregó de carnaval, el concurs de comparses o el cercatasques. Diumenge, hi haurà la Xocolatada, la cercavila infantil i el Ball de Carnaval per a nens.

De la seva banda, el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha volgut destacar el retorn del ball de carnaval al Pavelló Municipal de la Rambla del Celler, amb l'actuació de la Banda del Coche Rojo i Gadegang. L'escoltem.

Toni Ramon

Hem de destacar aquest any el ball de Carnaval torna al Pavelló Municipal. Els que facin una comparsa propia tindran entrada gratuita.


L'aportació econòmica de l'Ajuntament per a la celebració és de 16.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.