Una norantena de persones, a la inauguració de les jornades de Coordinadors de Creu Roja de Barcelona


  • Comparteix:

Una norantena de persones participen aquest dijous i divendres a les quartes jornades de Coordinadors de la Creu Roja de la demarcació de Barcelona que se celebren a l'hotel Novotel de Sant Cugat. L'objectiu és fer un repàs de les accions endegades durant l'any i valorar-les per millorar de cara el futur.

La Creu Roja ha inaugurat aquest dijous les quartes jornades de Coordinadors de la Creu Roja a Barcelona. Aquesta trobada, que inclourà l'elaboració d'un informe de gestió de Creu Roja del període 2003 - 2007, servirà per posar en comú, també, les experiències de les 44 assemblees que hi participen. Per al coordinador provincial de Creu Roja, Enric Morist, aquest tipus de jornades són un espai per comunicar inquietuds i problemes.

Per la seva banda, el president de Creu Roja a Catalunya i de l'assemblea Sant Cugat-Rubí, Antoni Aguilera, explica els objectius de la trobada.

Antoni Aguilera

Els objectius són fer un repàs de les coses que hem fet i com s'han fet i preparar les coses que farem de cara el futur.


La xerrada sota el títol 'El Govern i les ONG, una tasca conjunta per la Cooperació Internacional' ha obert aquest dijous les jornades. Aquest divendres les activitats se centraran sobretot en les taules rodones on es farà una valoració de l'experiència pilot de la unitat administrativa amb l'equip tècnic de comarques com l'Anoia, el Garraf o l'Alt Penedés. També hi haurà una taula rodona per analitzar el voluntariat on participaran les assemblees d'Osona, el Vallès Occidental i Barcelona.

L'alcalde, Lluís Recoder, que ha presidit l'acte d'inaguració, ha destacat la importància de que l'administració local col·labori i treballi de manera directa amb Creu Roja. En aquest sentit, Recoder ha explicat que, per a Sant Cugat, la Creu Roja sempre ha estat molt important.

Lluís Recoder

Per a Sant Cugat la Creu Roja sempre ha estat molt important i actualment hi ha una excel·lent col·laboració.


Les jornades es clouran aquest divendres a les dues del migdia amb la presència del president de Creu Roja a Catalunya, Antoni Aguilera, i amb el president Provincial de l'entitat, Josep Marquès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.