Denúncies al Síndic de Greuges pel retard en el soterrament de les línies de Telefònica


  • Comparteix:

Els veïns denuncien que les instal·lacions encara no s'han soterrat

Els veïns denuncien que les instal·lacions encara no s'han soterrat

Un grup de veïns de Mira-Sol han denunciat al Síndic de Greuges i al Parlament de Catalunya l'incompliment de terminis en el soterrament de les línies telefòniques de la zona. L'Associació de Veïns Sant Joan i la plataforma del Contenciós Administratiu dels sectors 14-18 asseguren que fa 3 anys se'ls van cobrar uns diners per soterrar el cablejat i que, entre l'Ajuntament i la companyia Telefònica, a hores d'ara les obres encara no han finalitzat.

A mitjans de l'any passat, l'Ajuntament va assegurar als veïns que les obres de soterrament estarien enllestides a finals d'any. Al novembre, Telefònica va instal·lar els calaixos distribuïdors, però poc després els treballs es van tornar a aturar i a data d'avui encara no s'han acabat.

Els veïns recorden que aquesta situació s'allarga des del 2003 i que aquesta és la quarta vegada que l'Ajuntament no compleix els seus compromisos. Per això, demanen l'empara del Parlament i del Síndic de Greuges. Jaume Massanés és un dels veïns afectats.

Jaume Massanés

Nosaltres demanen l'empara del Síndic de Greuges davant el que considerem una injustícia i li demanem que aclareixi què és el que ha passat.


Els veïns també lamenten que durant tot aquest temps, Ajuntament i Telefònica s'hagin anat passant les culpes sense resoldre la situació. Segons Massanés, el consistori responsabilitza del retard a Telefònica i la companyia els assegura, en canvi, que l'Ajuntament no va fer les infraestructures necessàries fins l'agost passat.

Jaume Massanés

Telefònica no podia fer res fins que l'Ajuntament no preparés les escomeses a les cases, i això ho van fer l'agost passat


L'Associació de veïns Sant Joan de Mira-sol i la plataforma del Contenciós Administratiu diuen que no confien que les obres estiguin acabades a finals de març, com els han promès ara. Per això continuen demanant una reunió amb els responsables municipals i de Telefònica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.