Acaba la remodelació dels entorns del mercat de Pere San


  • Comparteix:

Prop d'un centenar de veïns han participat aquest diumenge a la festa popular amb motiu de la remodelació de quatre carrers dels voltants del mercat de Pere San: l'avinguda Catalunya, el carrer Enric Granados, Can Mates i la Baixada de Sant Sever. Les obres han consistit en l'ampliació de voreres, l'eliminació de l'empedrat, i el soterrament de les línies telefòniques i altres serveis.

Els treballs de remodelació d'aquesta zona del centre històric de la ciutat han anat a càrrec de la brigada municipal, que també s'encarregarà del seu manteniment. Prop d'un centenar de veïns han participat a la festa popular per celebrar la finalització de les obres. L'acalde Lluís Recoder, destaca que els treballs s'han fet mantenint l'encant del centre històric de la ciutat.

Lluís Recoder

Eren uns carrers que mereixien ser arreglats. Hem rentat la cara a aquests carrers, els hem posat al dia sense que predin l'encant que té aquest entorn del mercat Pere San.


Tot i patir mesos d'obres, els veïns s'han mostrat molt satisfets del resultat final durant la inauguració que s'ha fet a la Plaça Pere San.

Veïns i veïnes

Ha quedat molt bé,l es obres una mica llargues però molt bé. Ha quedat molt maco ara s'hi pot caminar molt bé.


L'Ajuntament ha aprofitat les obres de remodelació per canviar el sentit del carrer Can Mates. Alguns veïns s'han mostrat contraris a aquesta decisió i han proposat restablir el sentit original del carrer.
















  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.