El SEPC alerta de l'increment 'desmesurat' del preu de transport públic


  • Comparteix:

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) denuncia l'increment 'desmesurat' dels preus del transport públic. L'organització creu que l'augment, superior a l'IPC, no és proporcional al servei que es presta. Segons el sindicat, la majoria dels estudiants pateixen especialment aquesta situació.

El sindicat estudiantil ha mostrat el seu rebuig als preus fixats per l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), que suposen un augment d'entre un 3 i un 5 per cent de mitjana, un increment superior a l'IPC.

La situació afecta especialment els estudiants santcugatencs, ja que la majoria de centres d'ensenyament estan situats als afores del nucli urbà. Així ho ha explicat el membre santcugatenc del SEPC, Albert Artigas, estudiant de l'IES Angeleta Ferrer.

Albert Artigas

La Generalitat ha augmentat molt els preus del transport públic. Un transport que hauria de ser gratuït per als estudiants i més a Sant Cugat per la dispersió dels centres d'ensenyament.


El sindicat denuncia aquesta situació i exigeix la disminució de preus i la millora dels serveis i les infraestructures.

El SEPC alerta que, amb els nous preus, Barcelona se situa com la ciutat més cara de l'Estat espanyol. Segons el sindicat estudiantil, això no significa una millor qualitat en el servei ni una millora de les infraestructures. Segons el sindicat, la comparació amb Madrid evidencia que a la capital espanyola hi ha uns preus més barats i s'ofereix un millor servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.