Una exposició i dues obres de teatre commemoren el desè aniversari del Grup de Dones Creu d'en Blau


  • Comparteix:

L'exposició recollia només una part de les manualitats que s'han fet els últims 10 anys

L'exposició recollia només una part de les manualitats que s'han fet els últims 10 anys

El Grup de Dones de la Creu d'en Blau ha celebrat el seu desè aniversari amb una exposició dels treballs que s'han fet als diferents tallers des del naixement de l'entitat. La celebració, emmarcada en la Dia Internacional de la Dona Treballadora, també ha comptat amb dues representacions teatrals a càrrec de l'Agrupació Teatral de La Floresta.

Aquest dissabte es complien els 10 anys justos del naixement del Grup de Dones de la Creu d'en Blau, un col·lectiu que ha dinamitzat el districte de Les Planes amb tota mena d'activitats adreçades, especialment, a les dones. Bona part d'aquesta tasca gira al voltant dels diferents tallers que, any rere any, ha organitzat el grup.

Per celebrar el desè aniversari, el grup ha organitzat una exposició amb una mostra dels treballs que s'han elaborat, amb productes tan diversos com tovalles, llençols amb punt de creu i quadres. Enguany, però, també s'ha fet un obsequi especial, tal com explica la presidenta del Grup, Maite Echevarría.

Maite Echevarria

A totes les dones els donem un detall: una bossa de roba, pintada per nosaltres, amb un perfumador i un estoig


La inauguració de la mostra ha anat seguida per dues breus obres teatrals, 'La consulta del Doctor Melquiades' i 'Un palillo pal diente', carregades d'un sentit de l'humor que ha engrescat el públic que omplia, de gom a gom, el centre cívic. Les actuacions han continuat diumenge amb una ballada amb orquestra.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.