Valldoreix commemorarà el Dia de la Dona amb cinema, música i col·loquis


  • Comparteix:

Una conferència sobre la discriminació de gènere i la projecció de la pel·lícula 'Agua' són algunes de les activitats que l'EMD ha programat per celebrar el Dia Internacional de la Dona. El dijous 8 de març, Valldoreix reflexionarà sobre la situació de la dona a la societat durant quatre hores d'actes.

Una conferència-col·loqui sota el títol de 'noies i nois davant la discriminació de gènere' donarà el tret de sortida el 8 de març als actes de celebració del Dia Internacional de la Dona a Valldoreix . Enriqueta Díaz i Cristina Gatell presentaran la seva recerca sociològica sobre la superació del masclisme a la societat.

La projecció de la pel·lícula 'Agua' de Deepa Mehta servirà per donar una altra visió de la situació de la dona a altres punts del món, com a l'Índia. El grup femení valldoreixenc 'Naranjas de la China' posarà el punt festiu i satíric a la jornada.

El vocal de Serveis Personals de l'EMD de Valldoreix, Josep Casadellà, ha explicat, al magazín 'Sant Cugat a fons', que la jornada serà especial perquè Valldoreix commemorarà durant quatre hores seguides el Dia de la Dona.

Josep Casadellà

Crec que serà un acte molt bonic. Són quatre hores seguides d'activitats per tots els gustos.


L'exposició 'Vents del sud: hi hem estat i us ho volem explicar', que es podrà visitar al Casal de Cultura de Valldoreix durant el 8 de març, clourà les activitat del Dia de la Dona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.