130.000 visites anuals a la Torre Negra


  • Comparteix:

Prop de 130.000 persones visiten a l'any el parc de la Torre Negra. Segons un estudi de l'àrea de Medi Ambient, poc més de la meitat dels usuaris entren a l'espai rural per passejar-hi o córrer. 8 de cada de 10 visitants fan el recorregut de Can Borrell.

3 de cada 4 visitants accedeixen a l'espai per les entrades del Forat d'en Bocàs o de Can Calders, situades a tocar de l'avinguda de les Corts Catalanes. Segons el treball, la màxima afluència de visitants al parc es registra el diumenge al matí.

El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, explica que l'estudi servirà per elaborar el pla d'ús públic del parc de la Torre Negra.

Eduard Pomar

És molt important disposar d'aquestes dades per elaborar el pla d'ús públic de la Torre Negra.


Poc més de la meitat dels usuaris accedeix al parc en grups de 2 o més persones. La part restant, gairebé 4 de cada 10 visitants, fa els recorreguts en solitari. La meitat dels visitants corren o caminen pel parc, mentre que 4 de cada 10 s'hi mouen en bicicleta.

Segons Pomar, l'estudi servirà per analitzar la compatibilitat entre els mitjans de transport dels usuaris a l'interior del parc.

Eduard Pomar

L'estudi també servirà per analitzar la compatibilitat de mitjans de transport a l'interior del recinte.


El trajecte més habitual entre els usuaris és el camí de Can Borrell: 8 de cada 10 visitants fan aquest recorregut. La meitat dels visitants també freqüenten el camí entre el Pi d'en Xandri i Can Calders.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.