L'Ajuntament participa en el servei de mediació social de la Diputació


  • Comparteix:

Sant Cugat participa en el programa de mediació de la Diputació de Barcelona. La iniciativa consisteix en un servei de gestió de conflictes veïnals per afavorir la convivència. Personal del consistori participarà d'aquí a quinze dies a unes jornades de mediació ciutadana organitzades per l'organisme supramunicipal.

Des del 2006, l'Ajuntament forma part del servei de mediació ciutadana de la Diputació de Barcelona. L'organisme forma els responsables polítics en el desenvolupament de polítiques de convivència per intercedir en conflictes com sorolls, les obres, la neteja d'espais comuns o incidències relacionades amb animals domèstics.

El tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' en què consisteix el servei de mediació de la ciutat.

Toni Ramon

Tenim un servei de mediació molt dirigit a preveure i detectar possibles focus de conflictes. Treballem amb dues persones per resoldre els conflictes.


El programa també recull casos per tenir un coneixement més ampli des de la detecció del conflicte fins a la seva resolució.

Ramon explica la màxima preocupació en temes de convivència a la ciutat.

Toni Ramon

No volem que els espais de lleure es converteixin en guetos.


Les jornades de mediació tindran lloc el dies 1 i 2 de març i comptaran amb la presència del tinent d'alcalde Toni Ramon i personal del consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.