Les escoles La Farga i Viaró neguen que obliguin als pares a finançar fundacions


  • Comparteix:

Els col·legis La Farga i Viaró de Sant Cugat han assegurat que els pagaments que es fan a les seves fundacions tenen caràcter voluntari i cobreixen conceptes que no estan concertats. Els dos centres han afegit que el seu concert amb Ensenyament només subvenciona alguns cursos.

Segons han explicat els directius dels dos centres, des del propi departament d'Ensenyament s'ha reconegut que els concerts són insuficients per cobrir les despeses. Per això s'explica als pares la necessitat que facin aportacions a la Fundació del col·legi.

El director de la Farga, Miquel Riera, ha mostrat la seva sorpresa perquè el sindicat USTEC torni a presentar la mateixa denúncia, un any després:

Miquel Riera

Sorprén aquesta nova denúncia d'aquest sindicat perquè cap de les que ha presentat fins ara ha prosperat


La direcció de La Farga ha negat rotundament que els pagaments a la Fundació siguin equiparables a una quota. Segons Miquel Riera, aquestes donacions són voluntàries i tenen un import variable, perquè responen a activitats i serveis complementaris:

Miquel Riera

Els pares entenen que si el cost de la plaça escolar és més elevat del que aporta l'administració d'algun lloc han de sortir aquest diners


El director d'aquesta escola ha assegurat que la polèmica encetada per USTEC és fictícia i no contribueix a la millora de l'ensenyament, sinó que respon a interessos particulars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.