L'AAVV de Can Borrull ja té nova junta


  • Comparteix:

L'Associació de Veïns de Can Borrull ha escollit per unanimitat la nova junta, que presidirà Maria Rosa Golovart. L'elecció arriba després de mesos de discrepàncies entre la nova junta i l'anterior equip directiu que, finalment, no ha presentat cap candidatura. El centre de la polèmica ha estat la legalització d'aquest sector: una històrica reivindicació dels veïns que podria rebre el vist-i-plau definitiu de la Generalitat aquesta mateixa setmana.

La nova junta directiva va ser escollida el passat 2 de juliol, però no ha pogut pendre possessió del càrrec fins aquest diumenge, quan els veïns han ratificat l'elecció. La nova presidenta, Maria Rosa Golovart, ha rebut un suport unànim i ha lamentat tots els entrebancs amb què han topat.

Maria Rosa Golovart

L'anterior equip no volia deixar el càrrec. Però mai hi havia hagut una candidatura amb tant suport com aquesta


Entre els objectius que es marca la nova junta hi ha adequar l'actual clavegueram i renovar el Casal del Pi. L'aspecte prioritari, però, és aconseguir la legalització d'aquest sector, construït als vorals de la carretera de Vallvidrera i en zones que el Pla General Metropolità considera forestals. Justament aquest dijous podria arribar l'aprovació legal, que resoldria una reivindicació dels veïns durant més de 40 anys, tal com explica Maria Rosa Golovart.

Maria Rosa Golovart

Esperem resoldre-ho d'una vegada per totes, perquè no tenim drets fins que no estiguem legalitzats. Aleshores podrem deixar enrera el passat i fer que prosperi el barri


A l'assemblea hi ha participat 33 del centenar de veïns de Can Borrull. Després de la votació han celebrat la constitució de la nova junta amb cava i un dinar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.