Sant Cugat lidera les recaptacions de fons en la lluita contra el càncer


  • Comparteix:

Durant el sopart també s'han subhastat diferents objectes

Durant el sopart també s'han subhastat diferents objectes

L'Associació contra el Càncer de Sant Cugat arriba al seu vintè aniversari convertint-se en un referent en la lluita contra aquesta malaltia. El sopar benèfic d'aquest dissabte, que ha aplegat més de 400 persones, torna a situar la nostra ciutat com una de les que més donatius aconsegueix de tot Catalunya. Els fons recaptats es destinaran a maltas, familiars i a la recerca mèdica.

Totes les persones que s'han reunit a la Masia de Can Magí compartien l'objectiu solidari de lluitar contra el càncer, una de les malaties mortals més exteses entre la població. La presidenta de la delegació local de l'Associació contra el Càncer, Marta Martí, explica l'evolució que ha tingut aquest sopar benèfic al llarg dels 20 anys que l'han convertit en un referent a Catalunya en la recaptació de fons.

Marta Martí

Els vint anys han estat un èxit de tots, any rere any hem aconseguit més col.laboracions. Estem molt contents ja que sóm una de les juntes de la provínica de Barcelona que més recapta.


Representants de la societat santcugatenca i la classe política municipal han assistit a l'acte solidari, que també ha comptat amb la presència d'un representant de l'aristocràcia espanyola en la figura d'Álvaro de Marichalar i el diputat al Congrés per CiU, Jordi Vilajoana.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat 'l'orgull' que suposa per Sant Cugat acollir gent solidària.

Lluís Recoder

És un sopar per recaptar diners i conscienciar a la ciutadania que la lluita contra el càncer no només és cosa de les atoritats sinó que tots ens podem implicar.


Entre els objectes subhastats hi havia un quadre del pintor Núñez Segura i fins i tot pilotes de futbol signades pels jugadors del Barça i l'Espanyol. El assistents també han fet donacions per recaptar fons per lluitar contra aquesta malaltia i superar els 60.000 euros de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.