L'EMD de Valldoreix millorarà el servei d'autobús d'aquí al 2010


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix ha aprovat el pla director per millorar el transport públic en els propers tres anys. Les mesures inclouen la instal·lació de noves marquesines, la millora dels horaris i l'augment de les freqüències de pas de les tres línies d'autobús. Aquestes actuacions es finançaran amb una subvenció de la Generalitat.

Amb l'aprovació d'aquest pla director de millores del transport, l'EMD delimita quines són les actuacions i el seu finançament per al període 2007-2010.

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, detalla les millores que es tiraran endavant.

Montserrat Turu

Aquest pla director fa referència a uns augments del servei, a la instal·lació d'equipaments de software i hardware i a l'augment de les expedicions.


La Generalitat, a través de l'Associació Municipal del Transport Urbà (AMTU), subvencionarà aquestes millores amb més de 200.000 euros.

A més, l'empresa concessionària del servei d'autobusos instal·larà un sistema de GPS per tenir un control sobre el compliment d'horaris i itineraris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.