Les autocaravanes no podran aparcar permanentment a Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Cugat prohibirà l'aparcament permanent d'autocaravanes a tot el terme municipal. Aquesta mesura, similar a d'altres ja establertes en municipis de l'entorn, és la resposta a les queixes de veïns dels barris Coll Favà i del Parc Central.

Una modificació de l'ordenança municipal de circulació prohibirà que les autocaravanes estacionin de forma permanent al municipi. Les autocaravanes que es comprovi que fa dies que estan aparcades al mateix lloc podran ser retirades per la grua municipal. A més els seus propietaris hauran de pagar la corresponent sanció.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que això no implica que no es pugui aparcar puntualment per carregar i descarregar o per gent que està de pas.

Mercè Conesa

Quedarà prohibit l'estacionament d'autocaravanes en tot el terme municipal de forma permanent. Això no exclou que es pugui aparcar puntualment.


Per tirar endavant aquesta normativa, el consistori s'ha fixat en altres municipis de l'entorn que ja han regulat aquest àmbit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.