Sant Cugat ja no demana la moratòria de la Llei de Protecció dels Animals


  • Comparteix:

L'Ajuntament no demanarà la moratòria a la Llei de Protecció dels Animals, que prohibeix el sacrifici d'animals abandonats des de l'1 de gener. L'augment de les adopcions de mascotes abandonades ha fet que, durant aquest any, no s'hagi sacrificat cap gos ni gat a Sant Cugat.

Diversos ajuntaments, entre els quals es troba Sant Cugat, havien demanat una moratòria per continuar amb els sacrificis d'animals domèstics abandonats. La Llei de Protecció dels Animals prohibeix des de l'1 de gener d'aquest any el sacrifici d'animals de companyia.

A Sant Cugat, ha crescut el nombre d'adopcions d'animals abandonats i això ha portat el consistori a no demanar la moratòria i respectar la Llei de Protecció dels Animals.

De fet, des de l'1 de gener a la ciutat no s'han fet sacrificis. Ho explica el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Vam estudiar la moratòria , però s'ha incrementat l'adopció i per tan ha dismunuit el sacrifici de manera important, creiem que podrem aplicar la llei.


Cerdanyola, Martorell i Mollet són alguns dels municipis que han demanat la moratòria a la llei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.