RSC celebra el primer aniversari als nous estudis del carrer Plana de l'Hospital


  • Comparteix:

Ràdio Sant Cugat va iniciar, avui fa un any, les emissions des dels nous estudis del carrer Plana de l'Hospital. El trasllat va permetre millorar les condicions laborals de la plantilla i fer un pas endavant en els projectes de l'OAMCIC. L'emissora municipal ja ha completat la conversió en productora multimèdia, amb noves apostes de video i Internet.

El 22 de febrer de l'any passat, a les 8 del vespre, Ràdio Sant Cugat va fer la primera emissió en directe des dels nous locals, tot i que els actes d'inauguració no es van fer fins una mica després, coincidint amb Sant Jordi. El trasllat, llargament reivindicat pels treballadors de l'emissora municipal, va permetre multiplicar per dos la superfície de les instal·lacions i dignificar les condicions de treball.

A més, els nous estudis del carrer Plana de l'Hospital van convertir-se en seu de la productora multimèdia de l'OAMCIC, que ara ja ha començat a rodar amb nous projectes de video i Internet.

D'altra banda, els locals estan a punt d'ampliar-se una vegada més, amb la incorporació futura de la planta soterrani de l'immoble, que acollirà platós de televisió i altres espais de la productora municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.