La Fundació Esclerosi Múltiple i Condis posen en marxa 'Una poma per la vida'


  • Comparteix:

Els supermercats Condis i la Fundació Esclerosi Múltiple vendran aquest cap de setmana pomes a 1'5 euros per recaptar fons contra la malaltia. Els donatius es destinaran a projectes d'assistència i investigació mèdica. Les peces de fruita es distribuiran als quatre comerços que la cadena té a la nostra ciutat.

Voluntaris de la fundació vendran les pomes als 400 supermercats Condis de Catalunya. Els ingressos de la iniciativa potenciaran programes de suport a les 4.000 famílies que conviuen amb la malaltia.

Així ho ha explicat la responsable d'activitats de la Fundació Esclerosi Múltiple, Núria Fuster.

Núria Fuster

En els supermercats hi haura pomes per valor d'1'5 euros. Els diners recaptats es destinaran a la investigació de la malaltia i en els serveis assitencials.


Les proveïdores de les pomes, Benvi i Fruites Niqui, i els responsables dels expositors, Marc Martí i OBB, també col·laboren en la iniciativa. L'actor Jordi Boixaderas posarà la veu del missatge que informarà de la campanya a través de la megafonia dels supermercats.

L'esclerosi múltiple impedeix el control de funcions bàsiques com caminar, parlar o veure-hi. Les causes de la malaltia encara són desconegudes i no existeix cap tractament curatiu.

En l'actualitat, la Fundació Esclerosi Múltiple compta amb una xarxa de centres d'hospital de dia i d'un centre d'ocupació per a afectats per la malaltia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.