Consum obrirà les portes a la nostra ciutat aquest mes de març a l'avinguda de Rius i Taulet


  • Comparteix:

La cadena de supermercats 'Consum' arriba a la nostra ciutat aquest dimarts amb un establiment a l'Avinguda Rius i Taulet. La botiga ocuparà l'espai que deixa el supermercat SuperSol, que va tancar les portes l'1 de març.

El nou establiment ocuparà un total de 1.800 metres quadrats d'ús comercial. Des d'aquesta setmana la cadena està treballant en l'acondicionament del local per poder obrir la setmana vinent.

La portaveu de Consum, Teresa Bayarri, explica quins han estat els punts importants per arribar a la nostra ciutat.

Teresa Biyarri

Arribem a Sant Cugat perquèé suna ciutat amb molt de futur i amb hi ha molta gent jove. Això és molt important.


Bayarri ha destacat també que obrir el dia 6 suposa un esforç molt important per als treballdors, ja que l'antic supermercat va tancar el dia 1 de març.

La cadena Consum aposta per la venda de producte fresc i de qualitat, a banda també ofereix informació nutricional pròpia, que s'emmarca dins de l'atenció personalitzada dels clients.

L'adquisició del local és va fer el passat mes de gener, juntament amb 52 locals més arreu del territori català. Aquesta és una mesura que la cadena té prevista en un pla de creixement arreu de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.