Prop de 600 parelles, al Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Balls de Saló


  • Comparteix:

La zona esportiva de la Rambla del Celler acull aquest cap de setmana la catorzena edició del Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Balls de Saló, en el que participaran prop de 600 parelles d'arreu de Catalunya i Europa. Els participants podran competir en diferents categories de balls clàssics i llatins.

Amb les inscripcions encara obertes, 560 parelles ja han presentat la seva sol·licitud per participar al Trofeu Ciutat de Sant Cugat de Balls de Saló. El certamen es divideix en dues jornades, la primera destinada a les competicions internacionals, que es farà dissabte i la de diumenge, que acollirà les competicions estatals.

Escoltem el representant del Club Esportiu de Balls de Saló de Sant Cugat, Daniel Curto.

Daniel Curto

El que s'ha organitzat és un campionat d'àmbit internacional en què durant dos dies es comptarà amb prop de 600 parelles.


Un dels aspectes més destacats del trofeu serà l'exhibició que dissabte farà la parella campiona del món de balls llatins, formada per Slavik Kryklyvyy i Elena Khovorova. Les entrades per gaudir del trofeu es posaran a la venda el mateix dissabte a la zona esportiva a un preu de 10 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.