Una nova associació veïnal contractarà seguretat privada al Passeig de Valldoreix


  • Comparteix:

La futura Associació de Veïns del Passeig de Valldoreix i Can Majó contractarà un servei de vigilància privada per a la zona. L'entitat, que es troba en procés de constitució, defensa la necessitat de comptar amb un agent de seguretat privada tot el dia.

Segons una carta enviada als domicilis, l'associació té com a objectiu garantir 'la vigilància i la seguretat' dels veïns. Per aquest motiu, els promotors de l'entitat veïnal són partidaris de contractar vigilància privada a la zona del passeig de Valldoreix i Can Majó. Un vigilant patrullaria per la zona amb moto elèctrica de dia i en cotxe a la nit. L'agent també disposaria d'una caseta de vigilància si l'Ajuntament hi donés el vistiplau.

La promotora de l'associació justifica l'aposta per la seguretat privada a causa de l'estructura horitzontal dels edificis de la zona. El cost mensual del servei sense IVA seria de 63 euros per a cadascun dels 120 habitatges de la zona. A més, els veïns haurien de pagar 10.000 euros en concepte de despesa inicial.

Els promotors de l'associació han organitzat una reunió per explicar la iniciativa als veïns. La trobada tindrà lloc el dilluns 19 de març a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ACN).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.