El consum responsable centra la tercera Setmana de la Solidaritat


  • Comparteix:

Aquest cap de setmana han començat les activitats de la tercera Setmana de la Solidaritat que, en aquesta edició, vol potenciar el consum responsable. Una quinzena d'activitats, entre exposicions, espectacles i xerrades, serviran per conscienciar els santcugatencs perquè assumeixin les anomenades '3 erres' del consum sostenible: reduir, reutilitzar, i reciclar.

Les dues anteriors edicions de la Setmana de la Solidaritat es van dedicar, respectivament, als processos de pau i a la responsabilitat dels països del Nord respecte el desenvolupament dels països del Sud. Aquest any la setmana solidària vol fer prendre consciència als santcugatencs sobre la importància del consum responsable. El tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, explica la finalitat del conjunt d'activitats.

Toni Ramon

La ciutadania entra en contacte amb el món de la cooperació i la solidaritat i amb conceptes com sobirania alimentària o banca ètica.


Les activitats estan destinades a un públic de totes les edats, i inclouen des de contacontes per als més petits fins a seminaris i xerrades dirigides als adults.

Emmarcat dins la setmana de la solidaritat ha tingut lloc aquest diumenge 'El dia de l'aigua', que ha servit per fer reflexionar sobre el consum d'aigua mitjançant panells informatius i jocs educatius. El coordinador de l'acte Agustí Solé, ha explicat que cal racionalitzar el consum d'aquest bé que, encara que de vegades no ho sembli, és escàs.

Agustí Solé

Intentem fer prendre consciència que l'aigua és un bé escàs que un dia ens pot faltar.


La Setmana de la Solidaritat està organitzada conjuntament per l'Ajuntament i la Xarxa Solidària de Sant Cugat i comptarà amb la participació dels centres cívics de tots els districtes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.