El servei gastronòmic de l'Ateneu amplia les seves activitats amb més espais i equipaments
SocietatPublicat el 23/oct/02 per Sònia
El servei gastronòmic de l'Ateneu amplia les seves activitats amb nous espais i equipaments. L'entitat pretén arribar a totes les persones interessades en la cuina amb diverses ofertes relacionades amb el món culinari.
L'espai gastronòmic impulsa aquest creixement després de la recent remodelació i ampliació de les seves instal·lacions, juntament amb la millora de l'utillatge i els equipaments. El servei obre també un nou rebost així com un conjunt d'activitats. La intenció dels serveis gastronòmics és fer extensives les seves activitats a tota mena de públic. Ho explica un dels membres dels serveis gastronòmics de l'Ateneu, Joan Carles Busquets:
Joan Carles Busquets
La nostra intenció és que tant els que són experts en cuina com els que tenen coneixements tinguin el seu espai
L'oferta de les activitats inclou la realització de cursos i tallers, però també trobades, sortides i la formació d'un nou grup de la Penya Gastronòmica. Joan Carles Busquets explica en què consisteixen les activitats d'aquest col·lectiu:
Joan Carles Busquets
La penya gastronòmica és un col·lectiu que es troba uns dies determinats
Els santcugatencs que hi vulguin participar podran passar per l'Ateneu per visitar les instal·lacions gastronòmiques.