L'equip de govern es posa bona nota en matèria d'Ensenyament


  • Comparteix:

La tinenta d'alcalde d'Ensenyament, Àngels Solé, destaca la inversió de dos milions d'euros en aquest mandat per millorar les instal·lacions escolars de la ciutat. En el balanç de l'actuació de l'àrea que encapçala, Solé ha remarcat que Sant Cugat inverteix més en aquest àmbit que altres poblacions de la comarca.

Solé ha subratllat que la inversió de mig milió anual demostra el compromís de l'equip de govern amb l'escola pública. La tinenta d'alcalde ha remarcat que el mapa escolar ha permès elaborar amb precisió les necessitats escolars de la ciutat. Per aquest motiu, Solé ha afegit que el consistori continuarà oferint els millores terrenys a la Generalitat per a la construcció o ampliacions de centres pendents.

Solé destaca la inversió en el manteniment dels centres.

Àngels Solé

Hem fet una inversió molt forta perquè tenim un compromís molt contudent amb l'escola pública.


La tinenta d'alcalde ha assegurat que en aquest mandat s'ha promogut l'educació en valors. En aquest sentit, Solé ha destacat el bon funcionament del programa de valors en l'escola, el pla d'acollida de població nouvinguda i els plans educatius en l'entorn, promoguts amb la Generalitat.

Àngels Solé

Tenim la voluntat de treballar els valors de forma transversal i global.


Solé també ha fet un balanç positiu de l'acord signat amb la Generalitat que permetrà la creació de 169 places d'escola bressol. La tinenta d'alcalde també ha subratllat l'aposta per l'ensenyament musical amb la propera ampliació de l'Escola Victòria dels Àngels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.