Sant Cugat recorda la mobilització en defensa de Torre Negra en el desè aniversari de la marxa unitària


  • Comparteix:

Avui es compleixen deu anys de la 'marxa unitària' que va aplegar 3.000 persones en protesta per l'agressió contra el Pi d'en Xandri i a favor de la preservació de la Torre Negra. La mobilització va enfortir el consens polític i ciutadà sobre la necessitat de protegir aquest espai agroforestal, que des del 2003 no és urbanitzable. La Plataforma Cívica, però, assegura que encara hi ha reptes pendents.

El següent reportatge repassa aquests deu anys de lluita a favor de la protecció de la Torre Negra, els objectius acomplerts i les amenaces que encara es mantenen.

Reportatge

Parlen: Kristian Herbolzheimer, Eduard Pomar, Lluís Recoder, Domènec Miquel, Salvador Gausa, Xavier Boix i Berta Rodríguez.


La Plataforma Cívica en defensa de Torre Negra va celebrar dimecres una assemblea oberta per fer balanç de la seva tasca i concretar els reptes de futur.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.