Detingut un jove a Sant Cugat per conduir a més de 200 per hora


  • Comparteix:

Els Mossos d'Esquadra han detingut Borja T.S., de 23 anys i veí de Bellaterra, per conducció temerària, negar-se a sotmetre's a les proves d'acoholèmia i conduir amb el permís caducat. El detingut circulava a 201quilòmetres per hora per l'autopista C-16 al seu pas per Sant Cugat.

La matinada de diumenge, els Mossos d'Esquadra van observar en un control a la C-16, en direcció a Manresa, que un turisme s'apropava al peatge manifestant conducció temerària. L'individu va superar el peatge sense pagar i va fugir en direcció a Barcelona sense fer cas de les indicacions dels agents.

Més tard una altra patrulla va detectar el vehicle a més de 200 quilòmetres per hora, en un tram limitat a 90 per hora. Ho explica el sots-inspector dels Mossos d'Esquadra de trànsit al Vallès Occidental, Xavier Rodrigo.

Xavier Rodrigo

Un control planificat a la C-16 va detectar a un vehicle a 201 quilometres per hora. El conductor es va negar a fer la prova d'alcoholemia, finalment va ser detingut.


Els Mossos, un cop a la comissaria de Rubí, van identificar el jove i van comprovar que tenia el permís de conduir retirat fins al maig. Segons han confirmat des del cos policial, aquesta és la tercera vegada que se li retira el carnet a aquest jove.

Borja T.S. ja havia estat detingut l'any 2005 com a presumpte autor d'un delicte de conducció sota l'efecte de begudes alcohòliques i conducció temerària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.