Sant Cugat acull un seminari sobre inserció laboral


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc acull aquest divendres un seminari de difusió i sensibilització per la inserció laboral dels col·lectius amb risc d'exclusió. Sota el títol 'Les empreses d'Inserció. Metodologies i eines', els participants han pogut compartir experiències, intercanviar bones pràctiques i conèixer de més a prop la situació actual tant a nivell administratiu com social.

Conèixer des d'una òptica pràctica les experiències empresarials que ocupen col·lectius amb grans dificultats d'inserció és un dels objectius d'aquesta jornada. D'aquesta manera, l'Associació Catalana d'Empreses d'Inserció ha aplegat diferents professionals i tècnics administratius que han posat en comú metodologies i eines per fer front al risc d'exclusió social.

L'acte ha comptat amb la presència del tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon, que ha explicat que, tot i que Sant Cugat compta amb una situació 'còmoda', cal 'posar fil a l'agulla'.

Toni Ramon

Hem de treballar i molt. És una ciutat on tenim 1700 persones amb discapacitat reconeguda, hem d'iniciar el treball amb l'empresa privada.


La sessió de treball també ha comptat amb la participació de diversos membres d'empreses d'inserció, tècnics del Servei d'Ocupació Municipal i amb la cap del Servei de Programes d'Inserció del departament de Treball, Carme Bañeres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.