Les restes del jesuïta Lluís Armengol reposen al Centre Borja


  • Comparteix:

El jesuïta Lluís Armengol, fundador i director de l'escola de pares 'Escola Activa de Pares a l'Escola Tècnica Professional del Clot', mort aquest dijous als 82 anys, ja reposa al Centre Borja. Armengol participava en la web d'oració 'Espai Sagrat' i ha deixat publicats nombrosos articles i llibres, centrats principalment en reflexions sobre la vida quotidiana.

Les despulles de Lluís Armengol descansen des d'aquest divendres al Centre Borja, després d'uns mesos d'arrossegar una malatia irreversible.
Nascut a Terrassa el 1924, va ingressar el 1951 a la Companyia de Jesús i va rebre l'ordenació sacerdotal el 1961 a Sant Cugat.

Armengol ha estat consiliari de diversos grups de matrimonis i, des del 2000, publicava escrits al full dominical de diverses diòcesis catalanes. També ha col·laborat a Ràdio Estel, a la web de pregària 'Espai Sagrat', a més d'editar 'El pa de la paraula', 'Viure a fons', 'Créixer i estimar' i 'Aixeca't i camina'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.