Malestar veïnal pel servei de transport públic de la Floresta

Societat

Publicat el 19/mar/07 per Marina Romero

L'Associació de Veïns de la Floresta denuncia un any més el deteriorament del servei d'autobús públic municipal. Els veïns lamenten que encara no s'hagi posat en pràctica cap dels acords a què han arribat en diverses reunions amb l'Ajuntament.

Fa sis anys, l'Associació de Veïns de la Floresta va iniciar una campanya a favor del transport públic municipal acompanyada d'un miler de signatures per denunciar-ne el mal estat al seu pas pel districte.

L'associació lamenta que, després de tants anys, encara no s'hagi posat remei a la situació. Escoltem una de les representants de l'entitat, Pilar Escriche.

Pilar Escriche

Per més reunions que fem amb els responsables de serveis urbans, no es posa solució a cap de les incidències que denunciem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'associació destaca que el problemes més importants es troben en el mal estat dels autobusos del trajecte de Sant Cugat-La Floresta-Les Planes i 'la pèssima informació' de què disposen els usuaris. També critiquen el mal estat dels pals on es pengen els horaris i la irregularitat en la freqüència de pas. Segons els veïns, l'Ajuntament 'oblida el transport públic' i només es decanta pel privat.

Pilar Escriche lamenta els horaris dels autobusos.

Pilar Escriche

És escandalós que els horaris que tenim siguin del 2005 i no s'hagin renovat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'associació lamenta que els autobusos no disposin de fulls de reclamació per tal de poder presentar queixes.