El Casal Obert d'AVAN a Sant Cugat reinicia les activitats


  • Comparteix:

L'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) recupera el programa lúdic, cultural i recreatiu al Casal Obert de Sant Cugat. Les activitats, que ja van tenir lloc durant els anys 2004 i 2005, es faran a la seu del Club Muntanyenc i en diferents emplaçaments de la ciutat.

Respondre a les necessitats de la ciutadania és el motiu que ha portat a l'Associació AVAN a reiniciar el programa d'activitats lúdiques, culturals i recreatives al Casal Obert de Sant Cugat. A partir de dimecres vinent es farà una activitat setmanal cada dimecres al matí, de deu a una, a la seu del Club Muntanyenc. Les activitats del Casal Obert també es faran a l'exterior en diferents espais urbans i naturals de la ciutat.

El Casal Obert ja oferia el programa d'activitats els anys 2004 i 2005, però va interrompre durant l'any passat les seves iniciatives per manca de participants. L'increment de socis durant el 2006 és el motiu pel qual l'associació reprèn les activitats a la ciutat.

Escoltem la directora del Casal Obert, Laura Perea.

Laura Perea

Es va iniciar els anys 2004 i 2005, però en aquell moment la seu acabava de nèixer, vam fer un descans al 2006 i ara que tenim més socis ho tornem a iniciar.


En aquests moments, les activitats compten amb prop d'una desena d'usuaris apuntats i l'objectiu del Casal Obert és incrementar l'oferta d'activitats a mesura que la demanada creixi. La primera de les activitats consistirà en un joc de presentació de les activitats a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.