Sant Cugat participa al Fòrum de Serveis Socials

Societat

Publicat el 27/mar/07 per Adria Claramunt

Sant Cugat participa aquest dimecres i dijous al primer Fòrum de Serveis Socials Municipals, que neix amb la voluntat de convertir-se en un espai de reflexió i intercanvi permanent. La presència santcugatenca l'encapçala el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, i també inclourà un estand del Taller Jove Natura i d'AVAN.

El primer Fòrum de Serveis Socials Municipals neix amb la intenció de celebrar-se cada quatre anys, coincidint amb el final del mandat dels governs locals.

Enric Tomàs explica l'interès d'aquest Fòrum.

Enric Tomàs

L'interès d'aquests fòrums de serveis socials és que tècnics i polítics ens allunyem del dia a dia i creem un espai de reflexió i intercanvi d'idees.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El fòrum inclourà dos grans espais. El primer és l'espai de reflexió i intercanvi, amb conferències, taules rodones i tallers per debatre sobre els reptes dels serveis socials municipals. El segon és l'espai-mostra, que acull la Fira de Serveis de Benestar Social, que se celebra bianualment des de fa set edicions.

L'Ajuntament participarà en aquest segon espai amb un estand. Escoltem Enric Tomàs.

Enric Tomàs

Hi ha diferents espais dividits entre les ponències i els espais de treball on s'expliquen diferents experiències, i en un d'aquests espais serà on l'ajuntament durà a terme una de les ponències.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El fòrum se celebra al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona, aquest dimecres i dijous. D'altra banda l'associació AVAN, amb delegació a Sant Cugat, comptarà també amb un estand en el Fòrum de Serveis Socials Municipals.