La FAV denuncia el mal ús de l'aparcament del CAP de Valldoreix

Societat

Publicat el 9/abr/07 per Oriol Sumsi

La Federació d'Associacions de Veïns denuncia que els usuaris del CAP de Valldoreix es queden sense places d'aparcament perquè se n'està fent un ús incorrecte, aprofitant la seva proximitat a l'estació de tren. La FAV proposa dividir l'aparcament en dues zones, una de lliure accés i una altra amb limitació de temps.

Les 120 places de l'aparcament del CAP de Valldoreix són tan a prop de l'estació dels Ferrocarrils que hi ha santcugatencs que hi deixen el cotxe tot el dia, fent que sovint els usuaris del CAP no puguin deixar-hi el cotxe quan han d'anar al metge. Així ho ha explicat el secretari de la Federació, Josep Maria Àngel.

Josep Maria Àngel

És un aparcament gran, però és tan a prop de l'estació que a les 10 del matí ja està ocupat, i els malalts que van al CAP no poden aparcar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La FAV considera que els usuaris del CAP no necessiten totes les places de l'aparcament, i que per tant una solució seria dividir-lo en dues zones. Una estaria oberta a tothom, i l'altra, amb limitació de temps, serviria exclusivament pels usuaris del centre.