Sant Cugat vol que es prohibeixi la caça a la Torre Negra


  • Comparteix:

L'Ajuntament demanarà a la Generalitat l'exclusió de l'àmbit de Torre Negra com a zona de caça. El consistori vol evitar incidents amb els usuaris del parc i allunyar les zones de caça de les urbanitzacions. El govern català ha anunciat la voluntat d'augmentar el control de la caça a Collserola.

La Generalitat augmentarà el control de la caça a Collserola a causa de la creixent afluència d'usuaris i de la urbanització progressiva de l'entorn del parc. La decisió del govern català vol canviar el model actual de caça en aquesta zona, per la qual circulen persones a cavall, en bicicleta i a peu.

Per al tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, cal actualitzar els vedats de caça.

Eduard Pomar

Entenem que es fa amb bon criteri perquè cada vegada hi ha més usuaris al parc de Collserola i els vedats de caça estan desactualitzats.


Abans de l'inici de la temporada de caça, a la tardor, la Generalitat aprovarà el nou model, que consisteix en suprimir els vedats de caça i dividir Collserola en dues zones de caça controlada. Abans de l'aprovació del nou model, l'Ajuntament demanarà a l'executiu català que exclogui l'àmbit de la Torre Negra de la zona de caça.

Eduard Pomar

Abans que sortís aquesta proposta de la Generalitat, teníem pensat demanar l'exclusió de la caça en l'àmbit de la Torre Negra.


A més, el canvi de model obligarà els caçadors a practicar la seva afició entre setmana, evitant els caps de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.