S'obre el concurs de cartells de Barraques 2007


  • Comparteix:

La Comissió de Barraques ha obert el concurs de cartells per promoure l'espai juvenil de Festa Major. Enguany el lema escollit és 'Els joves existim i també som veïns'. Les activitats de Barraques es dividiran en dos espais, la plaça Lluís Millet i el Parc de la Pollancreda.

La participació està oberta tant a professionals com a artistes novells. El format dels cartells haurà de ser de 29,7 per 42 centímetres i s'han de presentar en suport rígid DINA3 o bé en format electrònic amb resolució adequada per ser imprès. Els dissenys es poden fer en qualsevol estil i tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quatre colors.

Els treballs hauran d'incloure les frases 'Barraques 2007', les dates 'del 28 al 30 de juny de 2007', el lema de la Festa Major i el de la temàtica de les Barraques d'aquest any, 'Els joves existim i també som veïns'. Els dissenys també han d'incloure els dos espais on es desenvoluparan les activitats, a la plaça Lluís Millet i al Parc de la Pollancreda.

Un dels membres de la comissió organitzadora de Barraques, Víctor Bosch, explica el lema d'aquest any.

Víctor Bosch

Vam triar aquest tema per demostrar que els joves també fem activitats culturals i que volem un espai on passar-ho bé durant les festes.


L'organització tindrà en compte la facilitat d'adaptar el disseny del cartell en usos com samarretes o la pàgina web. Els organitzadors es mostren molt optimistes amb el nombre de participants que presentaran els seus treballs. El guanyador rebrà un lot de productes de Barraques 2007 com samarretes, gots i cartells, entre d'altres. Així ho explica Víctor Bosch.

Víctor Bosch

Tenim l'esperança de que arribin bastants treballs per tal de tenir diversitat. A més com regalem un lot de productes de barraques pot animar a molts a participar.


La data límit de presentació d'originals serà el divendres 27 a la Casal de Joves TorreBlanca. El veredicte dels concurs es farà públic a mitjans de maig i els autors no premiats podran passar a recollir les seves obres a la mateixa masia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.