Comença el període de preinscripció escolar per al curs 2007-2008


  • Comparteix:

Aquest dimarts s'inicia el període de preinscripció escolar per al curs 2007-2008 en l'educació infantil, primària i secundària obligatòria. A Sant Cugat, la preinscripció es pot fer al centre escollit com a primera opció o a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME).

Les famílies santcugatenques amb fills en edat escolar també es poden informar de tot el procés a través de la web de la preinscripció escolar que el Departament d'Educació ha posat en marxa. Com a novetat, també poden rebre informació personalitzada de l'evolució del procés mitjançant missatges SMS.

D'altra banda, el proper dilluns 16 d'abril comencen les jornades de portes obertes a les escoles bressol. Les visites a les escoles la Mimosa, El Niu, Cavall Fort, Tricicle i la Gargot es podran fer de sis de la tarda a vuit del vespre fins el 25 d'abril.

El 19 d'abril totes les escoles bressol obriran les seves portes a les famílies de deu del matí fins l'una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.