El PP espanyol es querella contra l'il·lustrador santcugatenc Paco Minuesa


  • Comparteix:

Una il·lustració de Paco Minuesa, publicada a les pàgines del diari 'El País' ha estat el motiu pel qual el Partit Popular espanyol s'ha querellat contra el dibuixant santcugatenc. En la il·lustració, Minuesa mostrava el logotip del PP al costat del d'ETA i dels dos en sortien cucs.

El dibuix il·lustrava un text de l'articulista i catedràtic de dret de la Universitat de Barcelona, José Antonio Gonzàlez Casanova que parlava sobre la pressió, que tant des del PP com des d'ETA, s'està sotmetent al govern de l'estat. La vinyeta ironitzava sobre la utilització del tema del terrorisme com a arma electoral i simbolitzava la manca d'ètica i de moral dels populars

Escoltem l'il·lustrador santcugatenc Paco Minuesa.

Paco Minuesa

Jo vaig fer una vinyeta que sortia una part de l'emblema del PP al costat del d'ETA i dels dos en sortien cucs, fent referència a que estàn una mica corcats.


Segons Minuesa la querella respon a una política del PP de no deixar 'cap atac sense defensa' i està citat a declarar el proper dia 20 d'abril, juntament amb González Casanova. El il·lustrador haurà d'explicar davant el tribunal els motius que el van portar a realitzar la vinyeta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.