Els jutjats de Rubí presenten una sobrecàrrega important en matèria civil, segons el TSJC


  • Comparteix:

Els jutjats de Rubí pateixen una 'sobrecàrrega important' en matèria civil, segons la memòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) del 2006. L'informe de la màxima autoritat judicial de Catalunya alerta també de l'elevat percentatge d'interinitat del personal, que supera el 50% del total de la plantilla. Per a l'alcalde, Lluís Recoder, aquestes dades demostren la necessitat de crear uns jutjats a Sant Cugat.

En concret, la mitjana supera en un 55% el mòdul d'entrada en matèria civil, mentre que en els casos penals presenten un adequat nivell d'ingrés. Per aquest motiu l'informe conclou que la posada en funcionament del Jutjat número 6 no és suficient i reclama que es posi en servei un altre jutjat de forma imminent.

Segons l'alcalde, Lluís Recoder, la memòria posa de manifest que els jutjats de Sant Cugat són imprescindibles.

Lluís Recoder

Els jutjats de Rubí tenen un nivell de saturació molt important i el TSJC destaca el col·lapse en l'àmbit civil. Per tant reitero que és imprescindible la creació dels jutjats a Sant Cugat.


L'altre dels aspectes preocupants per al TSJC és l'elevat percentatge d'interinitat que presenta el jutjat de Rubí, que assoleix el 50%. En aquest cas el màxim òrgan judicial reclama solucions perquè l'administració autonòmica assumeixi majors competències en aquest àmbit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.