Fecsa Endesa retira un tram de línia de mitja tensió de l'AP7 a Sant Cugat


  • Comparteix:

Fecsa Endesa ha retirat un tram de línia de mitja tensió que creuava l'autopista AP7 al seu pas per Sant Cugat. Aquesta actuació permet reduir l'impacte visual de la xarxa elèctrica a la zona. Els treballs estan contemplats en el conveni que va signar la companyia elèctrica amb les administracions, i que establia el soterrament d'aquest tipus de línies.

L'obra ha tingut lloc dins el procés d'electrificació del nou parc empresarial AP7 de la zona de Can Fatjó. El director de la zona Vallès-Maresme, Àlex Fàbrega, explica quins avantatges suposa aquesta actuació.

Àlex Fàbrega

L'aventatge és que treiem un creuament que és molt complexe. Guanyem en seguretat.


Fàbrega ha explicat que aquesta actuació és un treball complementari del conveni que la companyia va signar amb les administracions, i que establia el soterrament d'aquest tipus de línies a diferents zones properes a la futura subestació elèctrica.

Àlex Fàbrega

Vem acordar que per compensació del terreny de la subestació se soterrarien una sèrie de línies. Aquesta actuació és complementària.


Les feines han inclòs la retirada de 490 metres de xarxa aèria i el desballestament de 4 torres metàl·liques de més de 20 metres d'alçada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.