La línia 7 de Renfe perd 5.000 viatgers en el seu segon any de funcionament


  • Comparteix:

Prop de 1.100 viatgers han utilitzat cada dia l'estació de Renfe a Coll Favà en el seu segon any de funcionament. En aquest període, la línia 7 de Rodalies ha perdut 5.000 usuaris a causa de les nombroses incidències i de la desviació de clients cap a altres línies. Renfe admet el mal funcionament del servei però descarta augmentar la freqüència de pas dels trens, que a Sant Cugat és de dos cada hora.

Renfe atribueix la pèrdua de viatgers a les obres a la línia de l'aeroport, a les nombroses incidències i al traspàs d'usuaris cap a altres línies, com la C4.

En declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons', el cap de comunicació de Rodalies Renfe, Antonio Carmona, reconeix el mal servei però subratlla les mesures que s'han previst per minimitzar els problemes.

Antonio Carmona

Renfe Rodalies no ha estat a l'alçada dels viatgers. Hi ha hagut massa incidències, però s'estran prenent mesures per reduir l'afectació als clients.


Renfe descarta, per ara, incrementar la freqüència de pas dels trens per la línia 7, que a Sant Cugat és d'un comboi cada mitja hora. Carmona afirma que aquesta freqüència es correspon al nivell d'usuaris.

Antonio Carmona

La freqüència és d'un tren cada mitja hora. Respon a la demanda que tenim. Els esforços per incrementar places se centren a les línies 4, 2 i 1.


Renfe espera que el nombre de viatgers de l'estació de Coll Favà s'incrementi en el futur, amb el creixement del barri de Vullpalleres i la construcció de la futura estació de FGC a la zona.

Recordem que la línia C7 de Rodalies Renfe, amb parada a Sant Cugat, té un recorregut semicircular que uneix Martorell i l'Hospitalet del Llobregat. De moment no està previst fer la connexió cap a Mollet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.