'Les Tres Bessones' acostaran la campanya de civisme de l'Ajuntament als nens


  • Comparteix:

Cartell de la campanya cívica amb Les Tres Bessones

Cartell de la campanya cívica amb Les Tres Bessones

'Les Tres Bessones', els populars personatges infantils, acostaran la campanya de civisme de l'Ajuntament 'Sant Cugat m'estima' als més menuts. Ahir es va presentar el primer dels quatre llibres que, incidint en cadascun dels eixos de la campanya, promouran les actituds socials entre el públic infantil.

L'objectiu d'aquest llibre és facilitar la tasca educadora de la família utilitzant a aquestes conegudes bessones com a transmissores de valors cívics. D'aquest primer llibre s'han editat 15.000 exemplars, dels quals més de 3.700 arribaran a les famílies amb infants entre 3 i 7 anys. La resta es distribuiran per les escoles, els centres cívics i les llibreries de la ciutat. Segons l'alcalde, Lluís Recoder, aquesta mena d'accions s'adrecen a un públic jove que és molt important educar en el civisme:

Mercè Conesa

S'ha triat en primer lloc el bosc per adreçar-nos al públic infantil perquè els nens tenen molt propera la temàtica del bosc


El proper dissabte 23 de novembre, l'aula magna de l'Escola Municipal de Música acollirà una sessió especial de l''Hora del Conte' on s'explicarà aquest relat. Per tots aquells que no puguin esperar, cal recordar que a la pàgina web de civisme de l'Ajuntament poden connectar amb l'enllaç de les Tres Bessones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.