Filokalia organitza un concert solidari amb els afectats del tsunami del 2005


  • Comparteix:

El pianista Cyril Marie oferirà a finals de juny un concert solidari de sonates de Schubert a l'Aula Magna de l'Escola Municipal Victòria dels Àngels. Es tracta de la primera acció a Sant Cugat de la secció local de la Fundación Filokalia - Amigos de Amma, una ONG de recent creació. Les aportacions recollides es destinaran al projecte de construcció d'habitatges per als damnificats del tsunami a l'Ocèà Índic del 2005.

Així ho ha explicat la responsable de premsa a Sant Cugat de la fundació, Marta Griso.

Marta Griso

L'objectiu és la construcció de vivendes a la Índia, Sri Lanka i les illes d'Andaman i Nicobar. Està prevista la construcció de 100.000 vivendes.


Griso ha explicat que Filokalia, amb seu espanyola a Navarra, dóna suport a la tasca solidària que Mata Amritanandamayi Devi, considerada una santa, desenvolupa des de l'estat indi de Kerala. Ha creat nombroses obres de caritat, des d'escoles, hospitals, vivendes, pensions per a dones sense recursos, orfenats i centres d'ensenyament superior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.