L'alcalde del poble colombià de Caramanta, Herman Ocampo, s'entrevista avui amb Lluís Recoder


  • Comparteix:

Herman Ocampo als estudis de Ràdio Sant Cugat, on ha estat entrevistat

Herman Ocampo als estudis de Ràdio Sant Cugat, on ha estat entrevistat

L'alcalde rep aquest migdia el seu homòleg de la ciutat colombiana de Caramanta, Herman Ocampo. Aquest alcalde es troba aquests dies a Sant Cugat convidat per la càtedra Unesco per la Pau i els Drets Humans.

Herman Ocampo és alcalde del poble colombià de Caramanta, i pretén que el seu viatge a Catalunya serveixi per donar a conèixer com és la vida al seu país, i de quina manera poden servir les ajudes internacionals. L'alcalde colombià defensa un projecte de desenvolupament ecologista, que treballa en el tractament de residus. D'altra banda també desenvolupa la promoció cultural de l'art com a mitjà d'expressió.

Al llarg de la seva legislatura Ocampo ha treballat per ampliar els processos participatius de la ciutadania i ha dut a terme un pla de desenvolupament per preparar a la població davant una possible davallada econòmica, tal i com ens explica:

Herman Ocampo

El que hem intentat per tenir una governabilitat és sumar la gent a travès de l'administració


Herman Ocampo tem no tenir prou temps per assolir els seus objectius, ja que a Colòmbia la llei no permet als alcaldes repetir legislatura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.